BLOGI: Me kaikki olemme uuden edessä

Näin kesäloman jälkeen huomaan aina pohdiskelevani, mitähän syksy tuo tullessaan. Kesä alkaa olla takana, syksy käynnistymässä ja niin meillä Hyriassa kuin muissakin työyhteisöissä palaillaan töiden äärelle. Tunnelma on ollut aina odottava ja innostunut. Tämä syksy on nyt kuitenkin erilainen.

Elimme koko maailmassa erikoisen kevään ja kysymysmerkkejä sisältävän kesän. Emme oikein vielä tiedä, mihin olemme lomien jälkeen palaamassa. Tunnelma on enemmänkin varovainen. Jatkammeko töitä etätyöpainotteisesti ja jatkuuko kevään Teams-putki? Mikä on eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme tilanne: Voivatko opiskelijamme jatkaa työelämässä oppimista? Tarvitsevatko yritykset uusia työntekijöitä vai jatkuvatko lomautukset? Entä onko tämä poikkeusaika nostanut henkilöstölle uudenlaisia osaamistarpeita? Miten esimiehet ja johtajat jaksavat muutoksen myllerryksessä?

Mutta innostustakin on ilmassa. Rakensimme poikkeuskevään aikana yrityksille, työyhteisöille sekä yhteistyökumppaneillemme palvelumme uudella tavalla. Säilytimme kaiken hyvän ja toimivan, luovuimme sellaisesta, joka ei enää tässä hetkessä toimi ja valitsimme kolme tärkeintä kokonaisuutta, joissa voimme auttaa yrityksiä ja yhteistyökumppaneitamme.

Ja kun tätä kokonaisuutta näin loman jälkeen mietin ja erityisesti kaikkia meitä Hyria Business -palveluiden ihmisiä, näyttää tulevaisuus jo aivan mahtavalta! Meitä on täällä suuri joukko ja laaja verkostomme teitä yrityksiä varten ja teemme työtämme suurella sydämellä, innostuneena ja valmiina löytämään ratkaisuja tarpeisiinne. On sitten kyse siitä, että tarvitsette uusia työntekijöitä – yhden tai useampia, tai teillä on tahtoa kehittää henkilöstönne osaamista tai kaipaatte liiketoimintanne kehitystyöhön apuja.

Me olemme täällä teitä varten!

Elina Sinivuori - Hyria Business -palvelut
Elina Sinivuori
puh. 040 760 9765
Hyria Business -palvelut

Kirjoittaja on Hyria Business -palveluiden yhteyspäällikkö.

Olen tehnyt lähes 10 vuotta Hyrian ja työelämän rajapinnassa töitä ja tiedän, että meillä löytyy monia ratkaisuja yritysten osaamisen tarpeisiin”.