Rexel Finland Oy

– Myynnin päivittäisjohtamisen kehittäminen

Lanseerasimme HBI:n avustuksella päivittäisjohtamisen työkalut myynnin tueksi Rexel Finland Oy:ssä vuoden 2019 ensimmäisellä kvartaalilla. Projekti käynnistyi nykytilan kartoituksella sekä HBI:n asiantuntijan rakentavalla johdon haastamisella tulevaisuuden tavoitetilan määrittelyssä. Määrittelyn jälkeen testasimme näkemyksemme HBI:n asiantuntijan fasilitoimana myyntiorganisaatiossamme, samalla perehdyttäen henkilöstömme päivittäisjohtamisen metodologiaan. Päivittäisjohtamisen mittarit ja työkalut ovat nyt käytössä koko 180 myyjän myyntiorganisaatiossamme ja seuraamme tulosten ja tekemisen kehittymistä mielenkiinnolla.

HBI-asiantuntijan vahvan asiantuntemuksen ja laajan kokemuksen myötä pääsimme keskustelemaan oikeista asioista heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.

Myös vaativa myyntiorganisaatiomme antoi erittäin positiivisen palautteen tavasta tuoda päivittäisjohtamisen työkalut tutuksi ja motivoida niiden käyttö osana päivittäisiä rutiineja. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä HBI-asiantuntijan vahvaan asiantuntemukseen ja laajaan kokemukseen sekä yhteistyöhön HBI:n kanssa.

Suosittelemme lämpimästi Hyria Business Institutea kumppaniksi vaativissakin liiketoiminnan kehityshankkeissa.

Hannele Kivisaari, Rexel Finland Oy, Head of People Development, Rexel Group

HBI myös Hyvinkään-Riihimäen kauppakamarin jäsenlehdessä 2/2019 sivulla 25 – Tutustu!

Lisätietoja

Puh. 040 663 7386