HBI vie yrityksesi liiketoiminnan uudelle tasolle (Talouselämä/Menestyvä liike-elämä)

Hyria Business Instituten asiantuntijaverkosto auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa ja rohkaisee mukaan muutokseen.

Talouselämän Menestyvä liike-elämä -julkaisussa (sivulla 4) Hyria Business Instituten myyntipäällikkö Harri Kokko:

Kokoamme aina asiakkaiden kehittämistarpeiden mukaisen tiimin HBI:n asiantuntijaverkostosta. Verkostossamme on edustettuna huippuosaajia, jotka auttavat kehittämään bisneksen eri osa-alueita.

Suomen Terästekniikka on hyvä esimerkki HBI:n asiakkaasta. Yrityksessä on keskitytty ydintekemiseen ja aikaa liiketoiminnan kehittämiselle on jäänyt rajallisesti. Reilu vuosi sitten HBI valittiin kumppaniksi kasvuhankkeeseen, joka suuntautuu kansainvälisille markkinoille ja vientiin.

Suomen Terästekniikan myyntijohtaja Risto Rautavirta toteaa mm. seuraavaa:

Hyria Business Instituten asiantuntijan vetämässä strategiapäivässä esiin nousi dekontaminaatiolaitteiden kansainväliset markkinat. Oli selvää, että tarvitsimme asiantuntija-apua seuraavaan steppiimme.

HBI:n asiantuntijatiimi on auttanut esimerkiksi täsmentämään kansainvälistymisen strategiaa ja tukenut rahoitushakemuksen laatimisessa.

HBI on rakentanut lisäksi uniikin MBA-koulutusohjelman ja -tutkinnon kansainvälisen yliopistoverkoston kanssa. MBA tukee yrityksiä ja osallistujia liiketoiminnan kehittämistavoitteiden toteutumisessa sekä muutoskyvykkyyden vakiinnuttamisessa käytäntöön.

Lisätietoja

myyntipäällikkö
Puh. 040 630 1145

Kiinnostuitko?