Tuemme yrityksiä muutoksessa ja uuden luomisessa

Kun yrityksenne tarvitsee uusia osaajia, suunnittelemme siihen ratkaisun. Osaava henkilöstö on menestyvän yrityksen kivijalka ja työelämän jatkuva muuttuminen tarvitsee henkilöstöön panostamista.

Tarvitsetteko uusia työntekijöitä?

Olemme viime vuosien aikana saaneet huipputyöntekijöitä yrityksille räätälöidyillä RekryKoulutuksilla sekä hyödyntämällä oppisopimusta monipuolisesti uusien työntekijöiden kouluttamiseen.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Voimme yhdessä tarkastella eri henkilöstöryhmienne koulutustarpeita ja miettiä, millaisen ratkaisun niihin löydämme. Yksittäinen henkilö voi kasvattaa osaamistaan tai voimme toteuttaa koulutuksen teidän omalle ryhmällenne.

Enemmän osaamista johtajille ja esimiehille

Olemme rakentaneet johtamisen kokonaisuuden, joista esimies tai johtaja voi rakentaa itselleen joko tutkintotavoitteisen koulutuksen polun, osallistua yksittäisiin päiviin tai voimme toteuttaa yritys-/työyhteisökohtaisen räätälöidyn toteutuksen esimiehille.

Liiketoiminnan ja työyhteisön kehittäminen

Tuotamme asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa, yrityksen kasvua, menestystä ja tulosta. ”Out of the box” -ajattelun avulla saat rohkeutta lähteä kokeneessa ja asiantuntevassa ohjauksessa uudenlaiselle kehittämismatkalle.

Asiakastarinat

Meillä on osaajia kehittämisen eri osa-alueilta, ja valitsemme asiantuntijat aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tuotamme tuloksia, uudistamme ja näytämme suuntaa tulevaisuuden kehitykselle – monialaisesti ja kokonaisvaltaisesti.