Yhdistetään voimamme sekä osaaminen ja rakennetaan yrityksellenne kokonaisuus, joka mahdollistaa kehittymisen ja kasvun

Miten tämän teemme? Kuuntelemme ja tutustumme yrityksenne tilanteeseen, tavoitteisiin sekä tarpeeseenne. Etsimme osaajaverkostostamme juuri teille sopivat asiantuntijat ja rakennamme yhdessä kokonaisuuden, joka vastaa kehittämistarpeeseenne. Tavoitteenamme on, että näin rakennetulla yhteistyöllä liiketoimintanne paranee sekä työyhteisönne osaaminen kehittyy haluamaanne suuntaan.

Hyria Business – liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämistä yhdessä 

Jatkuvasti muuttuva työelämä vaatii yrityksen ja työyhteisön kehittämiseltä paljon. Paikalleen ei voi jäädä, sillä muuten kehitys ajaa ohi. Viisautta on löytää ympärilleen kehittämiskumppaneita, jotka auttavat yritystä menestymään. Tällainen kumppani haluamme yrityksille olla.  

Olemme erityisen ylpeitä asiantuntijoistamme, jotka tämän mahdollistavat. He auttavat teitä rakentamaan juuri teidän tarpeeseenne ja tavoitteeseen sopivan toteutuksen. Esimerkkejä liiketoiminnan tai työyhteisön kehittämisen eri osa-alueista, joissa olemme voineet auttaa asiakkaitamme: 

Johtaminen: Rakennamme laajoja johtamisen valmennusohjelmia, joissa huomioidaan esimiesten ja johtajien tarpeet sekä organisaation tavoitteet. 

Hyvinvointi: Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on suuri voimavara muuttuvassa työelämässä. Olemme saaneet loistavaa palautetta asiakkailtamme monipuolisista toteutuksistamme.  

Muutoksen tukeminen: Muutoksen läpivieminen on aina haastavaa, mutta olemme voineet auttaa yrityksiä henkilöstön osallistamisessa sekä heidän osaamisensa kehittämisessä. Olemme myös parantaneet esimiesten muutosjohtamistaitoja. 

Strategiatyö: Laadimme pk-yrityksen kanssa yhdessä strategian, jonka avulla asiakkaamme erottuisi kilpailijoista. Mukana strategiatyössä olivat kaikki johdosta työntekijöihin.   

Kun tarvitsette kumppania ja uudenlaista toteutustapaa kehittämiseen, autamme mielellämme! 


Kiinnostuitko?