Hyria Business Institute yhteistyössä maailmanluokan Cambridgen yliopistoklusterin kanssa

Cambridge on vanha yliopistokaupunki. Cambridgen kampuksen ympärille on rakentunut ’Piisuo’, Silicon Fen, mikä tunnetaan tieteestä, taiteesta, tutkimuksesta, koulutuksesta ja korkean teknologian yrityksistä ja tutkimuslaitoksista.

Cambridge experience muodostuu tieteen ja taiteen lisäksi ainutlaatuisesta Science ja Business Park -ympäristöstä, jossa toimii noin 4000 kansallista tai kansainvälistä yritystä kaupungin väkiluvun ollessa noin 140000 asukasta. Historialliset rakennukset puitteineen ja perinteineen tuovat esteettisen lisän Cambridge-kokemukseen ja -kulttuuriin.

Verkostomaisuus on oleellinen osa Cambridgeä: yliopistot, colleget ja yritykset muodostavat ekosysteemin, jossa edistetään yhteistyötä, uuden luomista, innovaatioita ja kasvua. Opiskelijat pääsevät kokemaan ekosysteemin kehittäjiä, teollisuusjohtajia, tekemään vierailuja Science ja Business Parkiin sekä pääsevät kuulemaan kansainväliseen yliopistoklusterin huippuluennoitsijoita.

Olemme mukana Cambridge verkostossa. Tarjoamme Anglia Ruskin Universityn sekä Cambridgen yliopistojen kanssa uudenlaisen mahdollisuuden kehittyä bisnesjohtajana. Kansallisilla ja kansainvälisillä yrityksillä ja opiskelijoilla on mahdollisuus päästä itse mukaan kampuksen ekosysteemiin ja Cambridge experienceen.

Yhteistyömme ja uuden luomisen tuloksena yhdistimme kokemuksemme ammatillisesta ja akateemisesta koulutuksesta ja perinteestä. Yhteistyön tuloksena rakentui uniikki MBA-tutkinto. Yhdistämme suomalaisen koulutusosaamisen maailmanluokan yliopistoklusterin tieteelliseen tutkimukseen ja osaamiseen.

Lisätietoja

Puh. 0400 387 675

 

Puh. 040 774 9649

 

Kiinnostuitko?