Saanko esitellä – Hyria Business Institute!

Ylpeänä esittelen suurella sydämellä, innostuksella ja intohimolla uudistamamme Hyria Business Instituten – tuttavallisemmin HBI! Olemme tiimissämme askel kerrallaan luoneet ja rakentaneet Hyria konserniin kuuluvasta tytäryhtiöstä uudenlaisen huippuosaamisen tarjoajan. HBI tuo Hyria konserniin aivan uudenlaisen lisän, luovasti ja uudella tavalla – yhdessä kansainvälisen asiantuntijaverkostomme ja asiakkaidemme kanssa luomme jotain ennen kokematonta. Yhdistämme vahvaan ammatilliseen perustaamme sekä tulevaisuusorientaatioomme korkeatasoisten verkostokumppaniemme osaamisen ja muokkaamme palvelumme asiakkaidemme käyttöön ja tarpeeseen. Yhdessä tekemällä ja uusilla toimintatavoilla kehitämme kanssanne huippuosaajia tulevaisuuteen.

Kannamme omalta osaltamme yhteiskuntavastuuta: olemme osaamisellamme ja palveluillamme mukana uudistamassa alueiden elinvoimaisuutta, tuemme työllisyyden parantamista monipuolisin keinoin ja ratkaisuin. Edistämme yrittäjyyttä ja yritysten kilpailukykyä. Sokerina pohjalla – viemme ilosanomaamme ja huippuosaamistamme kansainvälisille markkinoille täysin uudenlaisella konseptilla – siitä pääset myös sinä nauttimaan.

Olemme innoissamme ja etuajassa ottaneet ensiaskeleet uudistustemme käytäntöön viemisessä. Tule tutustumaan toimintaamme ja moikkaamaan meitä toimipisteeseemme Hyvinkään Willan Tori 7:ssä. Ilmoittaudu kick off -seminaariimme 30.8.2018 Red Carpet -filmifestivaalin yhteydessä. Olemme koonneet voimavaramme Luusuaniemen Antin kanssa ja rakentaneet ainutlaatuisen seminaarin johtamisesta ja luovuudesta kiinnostuneille. Yhdistämme eri näkökulmat taiteen ja bisneksen maailmoista, keynote-puhujana Alf Rehn ja yrityselämän johdon näkemyksistä kertovat Jukka Kurttila, Risto Kuulasmaa, Paola Suhonen ja Markus Selin. Sen jälkeen voit jatkaa iltaa Red Carpetin -elokuvagaalassa tai muissa tapahtumissa huippuesiintyjien viihdyttämänä. Korkkaa HBI-seminaarimme ja Red Carpet 2018!

Erja Lakanen, johtaja
erja.lakanen(at)hbi.fi
Puh. + 358 400 387 675